SKŁADNIKI:
2 bagietki czosnkowe
ok,10 dkg sera żółtego
kilka pieczarek
1 ogórek kiszony
1mała cebula czerwona
2 łyżki kukurydzy
ketchup lub ulubione sosy
natka pietruszki
WYKONANIE:
Pieczarki podsmażamy na maśle. Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach a cebulę i ogórek kroimy(w plastry).
Bagietkę rościnamy po całej długości i rozpychamy na boki by ułożyć składniki. Na dnie układamy pół sera żółtego a następnie resztę składników. Górę posypyjemy serem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym w 200 stopni do 10 min.
Nie należy piec zbyt długo bo bułki będą twarde.
Moje domowe jedzenie
czyli pyszna domowa kuchnia
© 2021 mojedomowejedzenie.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie zabronione.