Domowe mięso do kebaba.

02 marca 2022
 Domowe mięso do kebaba. Dziś mam dla Was rewelacyjny pomysł na domowe mięso do kebaba czy zapiekanki. Mięso jest mrożone i używane wtedy kiedy jest nam potrzebne. Jeśli dodamy do niego nasze ulubione przyprawy będzie na prawdę wyśmienite.

 


 

Moje domowe jedzenie

czyli pyszna domowa kuchnia

Kanał na You tube

© 2021 mojedomowejedzenie.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie zabronione.

 

Domowe mięso do kebaba. Dziś mam dla Was rewelacyjny pomysł na domowe mięso do kebaba czy zapiekanki. Mięso jest mrożone i używane wtedy kiedy jest nam potrzebne. Jeśli dodamy do niego nasze ulubione przyprawy będzie na prawdę wyśmienite.

 

SKŁADNIKI:

 

  • 3 filety z kurczaka

  • Przyprawy:

  • sól, pieprz, papryka słodka, przyprawa do kebaba, czosnek granulowany, oregano

 

WYKONANIE:

 

Mięso kroję na większe kawałki i wkładam do miski. Dokładnie przyprawiam i mieszam z mięsem. Odstawiam na jakiś czas. Po tym czasie mięso zawijam w folię spożywczą bardzo dokładnie i szczelnie i zamrażam. Gdy chcę zrobić kebab lub zapiekankę wyciągam i od razu dokładnie kroję. Resztę mięsa odkładam ponownie do zamrażarki. Mięso które pociełam odmrażam i smażę na oleju. Można dodać jeszcze przyprawy.Oglądnij film video jak to dokładnie robię.

 

 

 

Doowe mięso do kebaba

 

Po dokładny przepis video zapraszam na mój kanał na You Tube.

 

Moje przepisy video są już na You Tube. Kliknij w ikonę       

SUBSKRYBUJ by być na bieżąco.